Zbardhim Dhembesh

Zbardhja e dhëmbëve është një proces i thjeshtë. Produktet zbardhuese përmbajnë njërën nga dy zbardhuesit e dhëmbëve (peroksid hidrogjeni ose peroksid karbamidi). Këto zbardhues thyejnë njollat në copa më të vogla, gjë që e bën ngjyrën më pak të përqendruar dhe dhëmbët tuaj më të ndritshëm.

Ne jemi te barabarte perballe dentistit,por dentistet mes tyre jane te ndryshem.

https://dentalplus.al/wp-content/uploads/2022/07/dental-plus-logo-final-web.png

We are equal in front of the dentist, but the dentists between them are different.

Doctors
https://dentalplus.al/wp-content/uploads/2022/06/Implantologji-foto-random-1625x1500-8-scaled.jpg
Social Media

Visit DentalPlus on these social links.

© DentalPlus Albania. Developed by Infofix.al

© DentalPlus Albania. Developed by Infofix.al