Terapia

Terapia përfshinë trajtimin e rrënjëve të dhëmbëve nga dentisti. Dikur një eksperiencë e frikshme për pacientët, por tashmë me teknikat moderne dentare, është kthyer një ndër praktikat më të zakonshme. Prishjet e avancuara, frakturat e dhëmbit apo sëmundjet e mishrave të dhëmbëve mund ta vrasin dhëmbin dhe të shkaktojnë simptoma në kanalet e rrënjëve si për shembull dhimbje të rrënjëve apo abses të dhëmbit.

Klinika Dental Plus, me një përvojë të gjatë në terapi, e nëpërmjet përdorimit të materialeve dhe teknikave më të fundit, bën të mundur që mos të ndieni as një lloj bezdisje apo shqetësimi pas trajtimit të dhëmbit.

Ne jemi te barabarte perballe dentistit,por dentistet mes tyre jane te ndryshem.

https://dentalplus.al/wp-content/uploads/2022/07/dental-plus-logo-final-web.png

We are equal in front of the dentist, but the dentists between them are different.

Doctors
https://dentalplus.al/wp-content/uploads/2022/06/Implantologji-foto-random-1625x1500-8-scaled.jpg
Social Media

Visit DentalPlus on these social links.

© DentalPlus Albania. Developed by Infofix.al

© DentalPlus Albania. Developed by Infofix.al