Rreth NeshBuzëqeshje të shëndritëshme

Eksperiencë e mahnintëshme

Përkujdesje maksimale dhe profesionale
Suksesi i klinikes sone
Rekomandimi i pacienteve

Klinika jonë është e specializuar në implantologji dhe stomatologji kozmetike. Ne gjithashtu ofrojmë shërbime të tjera të zakonshme dentare si mbushja e rrënjëve, heqja e dhëmbëve, kurora, ura etj. Ne jemi të vendosur në qytetin e bukur të Durrësit, ku gjithashtu mirëpresim shumë pacientë nga vendet fqinje si Italia dhe te tjere.

Doktoresha Daniela (Beshtika) Elbasani ka një përvojë të gjerë si stomatologe dhe kujdeset personalisht për secilin pacient, te cilet ndihen te mirepritur ne kliniken tone dentare.

Rreth Nesh slide i vogel 6 foto te ndryshme 2500x1667 - 2 doktore dhe pacienti
Rreth Nesh slide i vogel 6 foto te ndryshme 2500x1667 - 3 doktoret dhe ambienti
Rreth Nesh slide i vogel 6 foto te ndryshme 2500x1667 - ambienti brenda 2
Rreth Nesh slide i vogel 6 foto te ndryshme 2500x1667 - ambienti brenda 3
Rreth Nesh slide i vogel 6 foto te ndryshme 2500x1667 - ambienti brenda
Rreth Nesh slide i vogel 6 foto te ndryshme 2500x1667 - ambienti jashte
https://dentalplus.al/wp-content/uploads/2022/07/dental-plus-logo-final-web.png

We are equal in front of the dentist, but the dentists between them are different.

Doctors
https://dentalplus.al/wp-content/uploads/2022/06/Implantologji-foto-random-1625x1500-8-scaled.jpg
Social Media

Visit DentalPlus on these social links.

© DentalPlus Albania. Developed by Infofix.al

© DentalPlus Albania. Developed by Infofix.al