Turizem Dentar

Guidë mbi turizmin dentar

Më poshtë do të keni një shpjegim tepër të detajuar i cili do t’ju udhëzojë hap pas hapi mbi rrugëtimin që do të ndiqni në eksperiencën tuaj të turizmit dentar tek Dental Plus.

Rezultate mbi klinikën

Klientë të kënaqur
Suksesi i punimeve
Eksperienca të mira udhëtimi

Step 1

Konsulta elektronike pa pagesë

Duke përdorur formularin e kontaktit në faqen e internetit, ju mund të na dërgoni një pyetje të detajuar në lidhje me nevojat tuaja. Një nga dentistët tanë do të shqyrtojë kërkesën tuaj dhe ne do të bëjmë një sugjerim për ndërhyrjet e nevojshme dhe do t’ju informojmë për koston e parashikuar të trajtimit. Plani përfundimtar i trajtimit do të bëhet vetëm pasi mjekët tanë të shqyrtojnë problemin personalisht në ambientet tona.

https://dentalplus.al/wp-content/uploads/2022/06/Implantologji-foto-random-1625x1500-6-768x512.jpg

Step 2

Kontrata elektronike

 
Pas konsultimit falas në lidhje me nevojat tuaja dentare, ne përcaktojmë se cilat shërbime të tjera mund të gjeni në përdorim (rezervimi i akomodimit, caktimi i turneve për ndonjë gjë dhe aktivitete të tjera etj). Pasi ta kemi finalizuar, ne do t’ju dërgojmë një kontratë elektronike me një listë të detajuar të shërbimeve për të cilat kemi rënë dakord. Ky nuk është një hap i domosdoshëm, por është i disponueshëm për ju që te ndiheni më i qetë.
https://dentalplus.al/wp-content/uploads/2020/01/post-08-768x512.jpg

Step 3

Akomodimi ne qytetin tone

Shumica e njerëzve do të duan të vijnë me aeroplan në Tirane ose nepermjet tragetit ne Durres. Stafi ynë do t’ju presë për t’ju transferuar nga aeroporti në vendin e akomodimit  tuaj. Në ditën tuaj të parë, do të kryeni kontrollin përfundimtar me një dentist përpara se të filloni trajtimin.Pasi të vendosim për trajtimin e duhur, ju do të merrni një orar takimesh.Gjithashtu do të merrni oferta se si ta kaloni kohën tuaj të lirë.

https://dentalplus.al/wp-content/uploads/2022/06/home-section-12-2560x1667-foto-e-Durresit-version1-2-768x371.jpg

Step 4

Mberritja ne DentalPlus

Një udhëzues do t’ju tregojë rreth qytetit legjendar te Durrësit, pa pagesë, nëse dëshironi. Për një tarifë shtesë, ne do të bëjmë çmos për të përmbushur çdo kërkesë të arsyeshme që mund të keni, ose ju mund të zgjidhni nga një listë ekskursionesh tipike që ofrohen. Për disa procedura dentare do të keni shumë kohë të lirë ndërmjet takimeve. Për të tjerët jo aq shumë. Ne do t’ju ofrojmë oferta tona që ju mund ti merrni parasysh.

https://dentalplus.al/wp-content/uploads/2022/06/Rreth-Nesh-slide-i-vogel-6-foto-te-ndryshme-2500x1667-ambienti-jashte-2-768x512.jpg

Step 5

Ndjekja e procedures

Stomatologët të cilët merren me trajtimin tuja mund të dëshirojnë që ju të qëndroni një ose dy ditë shtesë nëse e gjykojnë të nevojshme për të siguruar një  shërbim sa më efikas. Në rast se nuk ka nevojë për kontrolle shtesë, ju do të transferoheni përsëri në aeroport ose do të mbeteni të lirë për të eksploruar Shqipërinë. Shërbimi ynë është i garantuar.

https://dentalplus.al/wp-content/uploads/2022/06/lab.-dentar-section4-foto-makinerive1-1200x1667-1-768x512.jpg
[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

Shijoni qëndrimin tuaj,

në Shqipëri

https://dentalplus.al/wp-content/uploads/2022/06/home-section-12-2560x1667-foto-e-Durresit-version1-2-640x640.jpg

Ku mund të qëndroni

https://dentalplus.al/wp-content/uploads/2022/06/amfiteatri-640x640.jpg

Vënde turistike

https://dentalplus.al/wp-content/uploads/2020/01/dine-and-wine-640x640.jpg

Bar & Restorant

https://dentalplus.al/wp-content/uploads/2022/06/venetian-tower-g35dcc68c3_1920-640x640.jpg

Vizito qytetin

Kësaj vere kalo
Pushime Dentare!

Kësaj vere kalo
Pushime Dentare!

https://dentalplus.al/wp-content/uploads/2022/07/dental-plus-logo-final-web.png

We are equal in front of the dentist, but the dentists between them are different.

Doctors
https://dentalplus.al/wp-content/uploads/2022/06/Implantologji-foto-random-1625x1500-8-scaled.jpg
Social Media

Visit DentalPlus on these social links.

© DentalPlus Albania. Developed by Infofix.al

© DentalPlus Albania. Developed by Infofix.al