https://dentalplus.al/wp-content/uploads/2022/06/lab.-dentar-foto-tani-pa-background-1200x1697-2.png

Laborator DentarLab. Artan

Elbasani

Jam Lab. Artan Elbasani i përkushtuar tek pacientët dhe kam eksperienca ne klinika të ndryshme për pjesën e laboratorit që prej vitit 1998.

https://dentalplus.al/wp-content/uploads/2022/06/lab.-dentar-foto-tani-pa-background-1200x1697-1.png

I gjëndshëm gjatë orarit të punës

Laborant i çertifikuar

Kujdes profesional

Materiale cilësore

Konsultohu me Lab Artan

Orari:

Rezervo takimin tani me laborantin sipas bllokut te meposhtem te orareve:

E hënë
09:00 - 20:00
E martë
09:00 - 20:00
E mërkurë
09:00 - 20:00
E enjte
09:00 - 20:00
E premte
09:00 - 20:00
E shtunë
10:00 - 18:00
E dielë
Mbyllur

Ne jemi te barabarte perballe dentistit,por dentistet mes tyre jane te ndryshem.

Edukimi:
Universiteti me degën Laborant Dentar
Trajnime/ Çertifikime:
Kam bërë trajnime të shumta në protezë, shtresëzim të qeramikës dhe strukturat
morfologjike të dhëmbëve, estetike të kurorave të zirkonit, cover makeup, karakterizimi i
zirkonit përpara sinterizimit. Kam patur bashkëpunime me trajnues të njohur si Nondas,
Djemal Ibrahimi, Mario Pace etj
Eksperiencat:
Kam nisur eksperiencën time të parë në laboratorë dhe klinika të ndryshme prej vitit 1998 duke u plotësuar profesionalisht pas studimeve. Në 2003 kam hapur laboratorin tim të parë “Laborator Durrësi” të cilit në 2015 i shtuam dhe studion dentare duke i
ndryshuar edhe emrin në “Dental Plus” siç është edhe sot.
Aftesite
  • Opeacione dentare
  • Lloje trjatimesh te ndryshme
  • Anestezi lokale
  • Grafi denatre
  • Porcelan
  • Zirkon
  • Rregullime
  • Proteza denatre
  • Faseta Veneers
https://dentalplus.al/wp-content/uploads/2022/06/lab.-dentar-foto-tani-duke-punuar-1200x1667-1-scaled.jpg
https://dentalplus.al/wp-content/uploads/2022/07/dental-plus-logo-final-web.png

We are equal in front of the dentist, but the dentists between them are different.

Doctors
https://dentalplus.al/wp-content/uploads/2022/06/Implantologji-foto-random-1625x1500-8-scaled.jpg
Social Media

Visit DentalPlus on these social links.

© DentalPlus Albania. Developed by Infofix.al

© DentalPlus Albania. Developed by Infofix.al