Kirurgji Dentare

Ne rastet kur nje dhemb eshte shume i demtuar ose i infektuar, mbushja eshte e pamundur dhe behet heqja e tij. Heqjet e dhembeve behen dhe per rregullimin e deformimeve te nofullave apo te fytyres ne rastet kur nevojitet hapesire per drejtimin e dhembeve.

Gjithsecili nga ne mund te jete nje kandidat per nje nderhyrje kirurgjikale gjate jetes se vet. Heqja e nje dhembi te vetem si pasoje e nje traume,e nje prishje, e nje semundje periodontale ose per krijimin e hapesires ne rastet e drejtimit te dhembeve me tela, te gjitha keto konsiderohen procedura kirurgjikale dentare.
Megjithese ne disa raste kirurgjia ngelet zgjidhja e vetme ,ajo duhet te jete opsioni i fundit e te veprohet vetem kur jane diskutuar te gjitha mundesite e tjera.

Ne jemi te barabarte perballe dentistit,por dentistet mes tyre jane te ndryshem.

Kur hiqet nje dhemb?

1-Prishje massive, mbushja eshte e pamundur
2-Levizje e dhembeve si pasoje e semundjes se mishrave
3-Infeksion ose abses
4-Krijimi i hapesirave per trajtim ortodontik
5-Dhembe te keqpozicionuar
6-Dhembe te thyer ne rrenje
7-Dhemballe te ngelura ne nofull( ne pergjithesi dhemballet e pjekurise ose dhembet e qenit)

https://dentalplus.al/wp-content/uploads/2022/07/dental-plus-logo-final-web.png

We are equal in front of the dentist, but the dentists between them are different.

Doctors
https://dentalplus.al/wp-content/uploads/2022/06/Implantologji-foto-random-1625x1500-8-scaled.jpg
Social Media

Visit DentalPlus on these social links.

© DentalPlus Albania. Developed by Infofix.al

© DentalPlus Albania. Developed by Infofix.al