Mbushja Dhëmbëve

Mbushja dhembeve është një metodë e sigurt, e trajtimit që ruan indet natyrale të dhëmbëve tuaj, gjatë së cilës duke përdorur materiale përbërëse mbushëse ngjyra e dhëmbit ndryshohet ose rikthehet, si dhe pastërtia, forma, e konsumuar, e copëtuar ose e dëmtuar seriozisht nga prishja e dhëmbëve, boshllëqe të padëshirueshme midis dhëmbëve (diastema), zëvendësohen mbushjet e mëdha që kanë mbledhur pigmente në cepat e tyre.

Sot është ndoshta procedura më pak invazive dhe më e shpejtë që arrin një buzëqeshje të bukur. Duke rivendosur dhëmbët drejtpërdrejt me materiale mbushëse të përbëra që u krijuan sipas nanoteknologjisë, tiparet e tyre janë afër vetive natyrore të indeve të forta të dhëmbit, në shumicën e rasteve dhëmbët mbeten vital, nëse dhëmbët nuk trajtoheshin më parë endodontikisht, forma të dhëmbëve, madhësia, qartësia dhe ngjyra e tyre rikthehen.

Ne jemi te barabarte perballe dentistit,por dentistet mes tyre jane te ndryshem.

https://dentalplus.al/wp-content/uploads/2022/07/dental-plus-logo-final-web.png

We are equal in front of the dentist, but the dentists between them are different.

Doctors
https://dentalplus.al/wp-content/uploads/2022/06/Implantologji-foto-random-1625x1500-8-scaled.jpg
Social Media

Visit DentalPlus on these social links.

© DentalPlus Albania. Developed by Infofix.al

© DentalPlus Albania. Developed by Infofix.al