Kirurgjia Orale

Kirurgjia orale është ajo degë e stomatologjisë, që merret me ndërhyrjet kirurgjikale në kavitetin oral. Për fat të keq, kur një dhëmb është e pamundur që të ruhet për shkak se mund të jetë shumë i dëmtuar dhe mbushja është e pamundur, është e detyruar heqja e tij.

Kirurgjia më e përhapur është heqja e dhëmballëve të pjekurisë, heqja e dhëmbëve të retinuar. Ndërhyrjet më të shpeshta që kryhen janë biopsia dhe ekstraksionet e dhëmbëve dhe rrënjëve të mbetura. Heqja e dhëmbëve është një ndërhyrje rutinë në kirurgjinë orale. Në Dental Plus bëhet e mundur qetësimi dhe shërimi i plote i pacientëve me absese dhe flegmone të dhëmbëve, me dhëmballë pjekurie të retinuar (të përmbajtura), të dala me vërshtirësi për mungesë vendi në nofullën e pacientit e për pasojë me dhimbje tëpër të forta; rregullojmë të gjitha llojet e frakturave aksidentale të nofullave duke i riformuar kockat e thyera në gjendjen e mëparshme.

Ne jemi te barabarte perballe dentistit,por dentistet mes tyre jane te ndryshem.

https://dentalplus.al/wp-content/uploads/2022/07/dental-plus-logo-final-web.png

We are equal in front of the dentist, but the dentists between them are different.

Doctors
https://dentalplus.al/wp-content/uploads/2022/06/Implantologji-foto-random-1625x1500-8-scaled.jpg
Social Media

Visit DentalPlus on these social links.

© DentalPlus Albania. Developed by Infofix.al

© DentalPlus Albania. Developed by Infofix.al