Daniela

(Beshtika) Elbasani

Jam Dr Daniela e përkushtuar tek pacientët e mi për shërbime të ndryshme. Me
përvojën e fituar ndër vite kam nxitur lidhje autentike dhe kam frymëzuar pacientët për
të arritur dhe mbajtur buzëqeshjen e tyre të bukur estetikisht dhe të shëndetshme.

https://dentalplus.al/wp-content/uploads/2022/06/home_section_12_2000x2000_-_dentist2-removebg-preview-2.png
https://dentalplus.al/wp-content/uploads/2022/06/home_section_12_2000x2000_-_dentist2-removebg-preview.png

Available on Call

Award Winning

Professional Care

1st Class Tools

Stomatologe Dr Daniela

Na telefononi në numrin më poshtë:
+355692557500
Na kontaktoni nëpërmjet email:

Orari:

Rezervo takimin tani me doktoreshen sipas bllokut te meposhtem te orareve

E hënë
09:00 - 20:00
E marë
09:00 - 20:00
E mërkurë
09:00 - 20:00
E enjte
09:00 - 20:00
E premte
09:00 - 20:00
E shtunë
10:00 - 18:00
E dielë
Mbyllur

Ne jemi te barabarte perballe dentistit,por dentistet mes tyre jane te ndryshem.

Edukimi:
Dega Laborant Dentar në Ivoclar Vivadent & Partners University, periudha Tetor 2002-
Korrik 2004
Dega Stomatologji në Aldent University, periudha Tetor 2009- Korrik 2014.
-Trajnime/ Çertifikime
Kam bërë trajnime të shumta në endodonti, implantologji bifazike, implantologji
monofazike, formim intensive profesional me faseta direkte dhe indirekte, workshop i estetik stomatologjike  me anë të fillerit dhe acidit hialuronik për një buzëqeshje të mahnitëshme tek pacientin me etj.
Eksperiencat:
-Kam nisur eksperiencën time të parë  në laboratorë dhe klinika të ndryshme prej vitit 2003 duke plotësuar kështu orët e praktikës.
-Në 2004
e në vazhdim jam laborante tek
“Laborator Durrësi” ku kam mbuluar pjesën e modelim, shtresëzim porcelani.
-Në 2015
pjesës së laboratorit i shtuam dhe studion dentare duke i ndryshuar edhe emrin në
“Dental Plus” siç është edhe sot.
Aftesit
  • Rregullime dhe trajtime
  • Zbardhim
  • Pastrim gurzash
  • Mbushje
  • Opeacione dentare
  • Lloje trjatimesh te ndryshme
  • Aneztesi lokale
https://dentalplus.al/wp-content/uploads/2022/06/foto-home-section9-2500x1723-6-scaled.jpg
https://dentalplus.al/wp-content/uploads/2022/07/dental-plus-logo-final-web.png

We are equal in front of the dentist, but the dentists between them are different.

Doctors
https://dentalplus.al/wp-content/uploads/2022/06/Implantologji-foto-random-1625x1500-8-scaled.jpg
Social Media

Visit DentalPlus on these social links.

© DentalPlus Albania. Developed by Infofix.al

© DentalPlus Albania. Developed by Infofix.al